Eduardo Mahiques

Eduardo Mahiques Fayos, va nàixer l` any 1991 a Rafelguaraf, va iniciar els seus estudis musicals amb 9 anys a l`Escolania de València, on començà a estudiar piano, violí i cant, també
va estudiar Percussió (Grau Elemental) a l` Ateneo Musical de Rafelguaraf.
Va continuar els seus estudis professionals al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent amb l` especialitat de Piano i Violí, és en aquest moment on decideix continuar sols amb l` especialitat de Violí, finalitzant 2n E.P de Piano. Va cursar les Ensenyanc?es Profesionals de Violí amb els professors Patricia Genis i Miguel Chirona, amb el qual acaba amb la qualificació d` excelent.
Va finalitzar el Grau Superior a Castelló de la Plana amb els professors Vicente Huerta, Jose Luis del Caño i Ruben Adam. Ha recibit diversos cursos de perfeccionament entre altres: “Curs Internacional de Torrent”, “Curs perfeccionament Barraques d` Aigues Vives”, també ha recibit Master Class de perfeccionament amb violinistes com Vicent Balaguer, Vicent Huerta, Vasko Vassiliev, Mari Tampere, Bruno Vidal, Felice Vincenzo...entre altres.
Es membre titular de la Jove Orquestra de Valencia i Concertino de l ?Orquestra Simfònica de la Ribera. També ha col·laborat en altres orquestres com Orquestra Juvenil de Santander, Orquestra Warcry, i l`Orquestra Sinfónica Teatro Castelar Elda.