FRANCESCA FUSTER

Va començar els seus estudis de violoncel a l’edat de 6 anys amb el professor Mariano García en el Ateneo Musical de Cullera. Als 8 anys ingressà en el Conservatori Professional de Música Rafael Talens Pelló, encara que va finalitzar el grau professional al Conservatori Professional de Música José Iturbi de Valencia amb la professora Elena Solanes.
En l’any 2009 va continuar els seus estudis musicals en el Conservatori Superior de Música, Salvador Seguí de Castelló per a obtindre el títol superior en l’especialitat de Pedagogia del Violoncel.
Entre els anys 2013 i 2015 va realitzar el Máster Universitari en Investigació en didàctiques específiques, en la especialitat de Música i actualment esta portant a cap la realització de una tesis Doctoral en la Universitat de Valencia.
Ha realitzat classes magistrals i cursos de perfeccionament del violoncel amb professors com Maria Macedo, Ludwig Quandt (Solista de la orquestra filharmònica de Berlín), Elena Solanes, Iván Balaguer, David Apellániz, J. Enrique Bouché entre altres. Al igual que també ha assistit a diversos cursos de formació pedagògica com el II Congrés Virtual Iberoamericà sobre Recursos Educatius Innovadors, La rítmica de Dalcroze i la seua pedagogia en la actualitat amb el professor Iramar Eustachio, Recursos i estratègies per a l’ensenyament de música a nens de 1 a 4 anys amb la professora Eulalia Abad, etc.
Ha sigut membre actiu de diferents agrupacions com la Jove Orquestra Turina, la Jove orquestra de la Generalitat Valenciana, la Jove Orquestra Sinfónica de la Mancomunitat de la Valldigna, la Banda de la Federació de Societats musicals de la Comunitat Valenciana i la Master Symphony Orchestra, entre altres.
En 2010 va començar la seua labor com a docent del violoncel en la societat Ateneo Musical de Cullera, també va estar impartint classes en la societat “Eslava” de Albuixech. Actualment desenvolupa la seua labor com a docent en el Centre d’estudis musicals Mestre Arnau de Tavernes de la Valldigna i en la Societat UAM Sant Francesc de Borja de Gandia tant amb l’especialitat instrumental com altres assignatures musicals de diferents nivells.